A csiszolás nagy mestere a fibertárcsa

Fibertárcsa

A barkácsolás vagy komoly szerelési munkák elvégzése közben gyakran szembesülhetünk olyan problémákkal, hogy egyes felületeket nagyon alaposan meg kell dolgozni. Legyen szó rozsdafoltok eltávolításáról, hegesztési varratok lesimításáról, a fibertárcsa a szolgálatunkra áll. Szerencsére hatalmas választékot találunk belőle, ezért minden feladatra megvan a külön kivitel.

Ami az anyagát illeti, választhatunk az alumínium-oxid, kerámia, szilícium-karbid, cirkon-korund szemcsékből készült típusok között. A fibertárcsa nagy alapossággal végzi el a feladatát, amit azonnal tapasztalni fogunk, amint nekikezdünk a munkának.

Ha nem akarunk semmilyen fennakadást munka közben, akkor időben szereljük fel a műhelyünket a speciális termékekkel és tegyünk róla, hogy az utánpótlás is biztosított legyen. Amennyiben érdekel bennünket, hogy mégis merre vásárolható fibertárcsa, akkor az iszerszam.hu weboldalon nézzünk alaposan körül! Itt részletes leírásokat találunk a termékekre vonatkozóan, és a választékban sincs egyáltalán hiány.

Print Friendly, PDF & Email