Az illatszer, mint a hódítás eszköze

Minőségi illatszer

Egy illat létrehozásának folyamatát művészetnek nevezik. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy egy illatszer összetételének kiválasztása nemcsak különleges ismereteket, hanem jól fejlett szépségérzetet is igényel. Mindegyik komponens több új változatot hozhat létre, ha egy másikkal összekeverve használjuk.

Ezért nehéz úgy vásárolni női parfümöket, ha nem értjük azok harmóniáját. Biztosan Ön is hallotta már, hogy az aromákat a zenei kompozíciókkal hasonlítják össze. Mind a zenében, mind pedig az illatszerekben az alkotó elemek összefonódása teszi lehetővé a tökéletes kombinációt. Számos forrás azt állítja, hogy a legismertebb női parfüm gyártók azért készítenek mindenféle típusokat, hogy azok fegyverként szolgáljanak a férfiak elcsábításához.

Ugyanakkor ezt a tényt még egyikük sem erősítette meg. Bármilyen okból is használnak a hölgyek illatszereket, azok valóban a hódítás eszközei, amelyek lehetővé teszik, hogy mindig a férfiak memóriájában maradjanak. Az urak nem emlékeznek egy ruhára vagy frizurára, de egy illatot elfelejteni szinte lehetetlen.

Print Friendly, PDF & Email