Elegáns borítású Mate 20 Lite tokok

Mate 20 Lite tokok

Az emberek többsége ma már nem is tud meglenni okostelefon nélkül. Ezen internetezünk, tartjuk a telefonos kapcsolatot ismerőseinkkel, használjuk a munkánk során, fényképezünk vele, szövegeket fordítunk a segítségével és persze a GPS-t is képes helyettesíteni. A gyakori használat miatt, tanácsos védőtokot is tenni rá.

A Mate 20 Lite tokok elegáns borítással vannak ellátva, így nagyon mutatósak maradnak a telefonnal együtt. A Huawei márkához kapható védőtok szerepe, hogy megvédje a telefont a törésektől, kisebb-nagyobb sérülésektől. A nagyon vékony Mate 20 Lite tokok anyaga rugalmas, felveszi az ütközést és lecsökkenti vagy elnyeli azt.

A legkeresettebb szín a férfiak körében a sötétkék és a fekete, a nőknél pedig a rozéarany, arany és piros. Válogasson kedvére a modellek közül, döntse el, hogy merre nyíljon, tartalmazzon-e mágneses fémbetétet vagy sem, valamint legyen rés a képernyő megtekintésére, esetleg csak a kamera maradjon szabadon. Ha tanácstalan a Mate 20 Lite tokokat illetően, ügyfélszolgálatunk is segíthet a választásban.

Print Friendly, PDF & Email