Futonágy dekorációs elemként

Modern futonágy

Ha valami különlegességre vágyik, akkor Japán sohasem okoz csalódást. Ételről, ruháról vagy berendezési tárgyakról legyen szó, a Távol-Keletről származó termékek között mindig megtalálhatja a tuti befutót. Amennyiben éppen valami nem mindennapi fekvőalkalmatosság után kutat, akkor ezen feltételnek a japán futonágy tesz leginkább eleget.

Ezt egy- vagy kétszemélyes változatban lehet megrendelni és a kemény fekvőalkalmatosságok sorába tartozik. A futonágy egy szép matrachoz hasonlít, azonban a földre kell lehelyezni, így már ebből adódóan is egyedi látványvilággal bír. Ugyanakkor a csodás motívumai még inkább hozzájárulnak a helyiség esztétikájához, ezért többszörösen is ki lehet használni a benne rejlő előnyöket.

Amennyiben eddig a puha matracokat részesítette előnyben, akkor nem biztos, hogy a futonágy a kedvence lesz, de tudnia kell, hogy nagyon egészséges ezen aludni. Dekorációs elemként pedig egyenesen kitűnő, tehát, ha szeretné feldobni az egyik szoba hangulatát, akkor érdemes megfontolni a beszerzését.

Print Friendly, PDF & Email