Kedvező geotextil árak, nagy hatékonysággal párosítva

Geotextil árak

Jó vízelvezető tulajdonságú, sokoldalúan felhasználható alapanyagokra minden kertépítési és talajrendezési munkálat során szükségünk lehet. A filcszerű geotextil éppen egy ilyen anyag, ami biztonsággal alkalmazható a kerti tavak, kisebb tórendszerek kialakítása esetén. A geotextil árak függnek a minőségétől és vastagságától.

Ezek között pedig az alapján választunk, hogy milyen területen kívánjuk felhasználni (pl. díszágyások, kiskertek, dréncsövezések, építkezések, útépítések stb.). Alapvető funkciója minden esetben az elválasztás. Akár különböző talajrétegeket választ el egymástól, akár a rétegek teljes érintkezését gátolja meg vagy alátámasztó, védelmi és szűrési feladatot lát el, biztosan beváltja a hozzá fűzött reményeinket.

Kiváló hőszigetelő és nagy szakítószilárdságú anyag. Ez utóbbinak köszönhetően, a gyomelnyomásban is rendkívül eredményes. Érdemes nagyobb mennyiségben megvásárolni, hiszen így a geotextil árak kedvezőbbek és nem érhet minket kellemetlen meglepetés a munkálatok során.

Print Friendly, PDF & Email