A babzsák töltéséhez szükséges polisztirol gyöngy

polisztirol gyöngy

polisztirol gyöngy

Már évtizedek óta beszerezhető a babzsák különböző üzletekből. Sokan arra kényszerültek, hogy a gardrób mélyére süllyesszék foteljüket, mivel az kiszakadt, és a polisztirol gyöngy nagy része szétszóródott. Meglehet, hogy használhatóak lettek volna úgy is, azonban valóban csak akkor kényelmes ez a praktikus és mutatós ülőke, ha a megfelelő mennyiségű töltelékkel van ellátva.

A www.bab-szem.hu webáruház munkatársai ebből a gondolatmenetből kiindulva döntöttek úgy, hogy a babzsákfotelek forgalmazása mellett lehetővé teszi a különböző méretű, zsákokban tárolt polisztirol gyöngy megvásárlását is. Ráadásul a varrócsomagok jóvoltából bárki újonnan készíthet magának babzsákot.

Hiszen a szabásminta, a babzsákfotel huzat, a cérna és a polisztirol gyöngyökkel ellátott csomagban minden megtalálható, ami szükséges lehet eme lakberendezési tárgy elkészítéséhez. Tehát nincs már okuk csüggedni azoknak, akik félretették régi, tönkrement foteljeiket. Elég, ha ellátogatnak az említett weboldalra, és beszerzik a szükséges alapanyagokat, amelyekkel életre tudják kelteni kedvenc foteljüket.