A Milgamma drazsé megfelelő adagolása

Milgamma drazsé

Az ideggyulladások, idegfájdalmak és reumás panaszok esetén fontos a B1- és B12-vitaminok pótlása. Ez megoldható a vény nélkül kapható Milgamma drazsé segítségével is, azonban az adagolást ajánlott megbeszélni egy szakértővel. Előfordulhat, hogy 1-2 szem elegendő naponta, de súlyosabb esetben 3-4 darabot is előírhat az orvos.

Továbbá vannak olyan betegségek, amelyek mellett nem ajánlott a Milgamma drazsé használata, illetve csak alapos, szakmai megfontolás alapján. Tehát, ha szeretné kipróbálni, akkor először egyeztessen egy specialistával és ha ő is rábólintott, illetve meghatározta, hogy mennyit szedjen ebből, akkor beszerezheti online is.

Ugyanis, mivel nem kell felíratni receptre, ezért nemcsak a hagyományos gyógyszertárakban juthat hozzá, hanem webpatikákban is. Például a www.kamillapatika.com oldalon 20-as és 50-es kiszerelésben is kapható Milgamma drazsé lágy kapszula, valamint bevont tabletta formájában szintén 20 darabos változatot tud megrendelni. Tartsa be az orvosa előírásait és akkor itt mindig biztonsággal beszerezheti a szükséges mennyiséget!