Az egyedi ékszerek mindig beválnak

Az ékszerkészítés csodálatos mesterség

Az ékszerkészítés csodálatos mesterség

Az üzletünk fő tevékenysége a szép és egyedi ékszerek megtervezése, kivitelezése. Ha szeretne egy olyan cégtől vásárolni, amelyiknek több mint 30 éve áll az ékszerkészítés a középpontjában, akkor itt az idő, hogy jobban megismerjen bennünket!

Célunk, hogy megvalósítsuk az érdeklődők elképzelését és olyan egyedi gyűrűket vagy nyakláncokat készítsünk számukra, amelyekkel teljes mértékben meg vannak elégedve. Az ékszerkészítés komplex folyamat, ezért a tervezés is alapos munkát igényel. Úgy is megoldható ez az egész, hogy küld nekünk egy képet a kiszemelt ékszerről, mi pedig átalakítjuk azt az igényei szerint.

Döntse el, hogy milyen anyagból készüljön, mekkora legyen és milyen színű kövek díszítsék! Ha mindez megvan, akkor a következő lépés már maga az ékszerkészítés. Ezt követően Önnek már nem lesz más dolga, csak kivárni a munkánk gyümölcsét. Annyi biztos, hogy egyre többen döntenek az egyedi ékszerek mellett, hiszen sokkal több törődést sugall, mint egy sorozatgyártmány. Kérdezzen csak meg bárkit!

Az egyedi ékszerek sikere jóval nagyobb, mint bármi másé, hiszen azt jelzi, hogy akitől kaptuk, komolyan foglalkozott a nekünk szánt meglepetéssel, hogy ezáltal szerezzen örömet. Arról nem is beszélve, hogy például egy személyre szabott jegygyűrű csodálatos ajándék lehet a nagy kérdés kíséretében.

Bármilyen elképzelése van, ne habozzon elmondani azt nekünk, hiszen mi akármit megvalósítunk. Arany, ezüst, de akár platina ékszereket is elkészítünk. Kérésre, gyémánttal is díszíthetjük. A gyémánt árakat is megismerheti az oldalunkon, hogy könnyebben tudjon dönteni.

A termékeinket megtekintheti személyesen is Budapesten, de rendelésre is van lehetőség, ha esetleg otthonról szeretné elintézni ezt a folyamatot. Amennyiben érdeklik az egyedi ékszerek, itt az idő, hogy felvegye velünk a kapcsolatot és együtt eltervezzük álmai jegygyűrűjét, karikagyűrűjét vagy bármi mást, ami az ékszerkategóriájába tartozik. Annyi biztos, hogy minden nő örülni fog egy ilyen egyedi ajándéknak és meglepetésnek.

Print Friendly, PDF & Email