Az infraszauna rendkívül közkedvelt

Szauna

Nagyon népszerű napjainkban, hiszen jó hatása van a szervezetre. Mindennap igénybe vehető az infraszauna, a pozitív tulajdonságainak hála. A berendezés nagyon könnyen telepíthető, így minden otthonba ideális lehet.

Fiatalok és idősek egyaránt alkalmazhatják, mivel alacsony hőfokon működik, ami 45-55 fokot jelent. A működése közben nem a levegőt, hanem az emberi testet melegíti fel. Az infravörös hőnek köszönhetően, vérbőség és belső láz alakul ki, ezáltal a test izzadni kezd.

Ezzel a folyamattal a méreganyagok a sejtekből távoznak. Az infraszauna rövid időn belül felmelegszik, mindössze 30-50 perc kell ehhez. A mai modern berendezések olyan lapsugárzókkal és fűtőelemekkel vannak ellátva, amelyek biztosítják az egyenletes meleget.

Sokan a súlyvesztés miatt végzik ezt a tevékenységet, hiszen a használat során kalóriát éget el. Kiváló alakformálónak nevezhető, sőt, még bőrszépítő hatása is van. Az infraszauna rengeteg pozitívuma ismert, így mindenképp érdemes naponta használni. Teste és lelke is felfrissültebb lesz.