Az infraszauna rendkívül közkedvelt

Infraszauna

Nagyon népszerű napjainkban, hiszen jó hatása van a szervezetre. Mindennap igénybe vehető az infraszauna, a pozitív tulajdonságainak hála. A berendezés nagyon könnyen telepíthető, így minden otthonba ideális lehet.

Fiatalok és idősek egyaránt alkalmazhatják, mivel alacsony hőfokon működik, ami 45-55 fokot jelent. A működése közben nem a levegőt, hanem az emberi testet melegíti fel. Az infravörös hőnek köszönhetően, vérbőség és belső láz alakul ki, ezáltal a test izzadni kezd.

Ezzel a folyamattal a méreganyagok a sejtekből távoznak. Az infraszauna rövid időn belül felmelegszik, mindössze 30-50 perc kell ehhez. A mai modern berendezések olyan lapsugárzókkal és fűtőelemekkel vannak ellátva, amelyek biztosítják az egyenletes meleget.

Sokan a súlyvesztés miatt végzik ezt a tevékenységet, hiszen a használat során kalóriát éget el. Kiváló alakformálónak nevezhető, sőt, még bőrszépítő hatása is van. Az infraszauna rengeteg pozitívuma ismert, így mindenképp érdemes naponta használni. Teste és lelke is felfrissültebb lesz.

Print Friendly, PDF & Email