Design kandallók a látvány érdekében

Design kandalló
Design kandalló

Az egyszerű és ugyanakkor szép dolgokat szereti? Modern lakásának nagyszerű kiegészítője lehet egy design kandalló. A modern minimál design bármelyik modern lakásban nagyszerűen mutat, a szögletes, egyszerű formák eleganciát biztosítanak otthonának.

Amennyiben mégsem találná meg az Önnek leginkább tetsző darabot, igény esetén a gyártó cég hajlandó egyedi design megvalósítására is. A design kandallók teljesen mobilak, bárhová elhelyezhetőek, ahova csak kívánja. Kizárólag csak minőségi alapanyagokból gyártott terméket kínál a www.bioetanol-kandallo.hu weboldal.

A design kandallók használata teljesen biztonságos és tiszta. Valódi tűz lobog benne, mégsem keletkezik füst, így nincs szükség kéményre sem. A bio kandallókban bioetanol vagy bioalkohol ég, ezek égése során nem keletkezik hamu, füst, sem semmilyen káros anyag, mindössze némi vízpára és szén-dioxid.

Ha mindig is szeretett volna egy kandallót, de teher lett volna az építkezés, a felfordulás, a hamu, korom és a füst, a megoldás most eljött, a bio design kandallók mindezek nélkül is garantálják a valódi lobogó tűz hatását.