Fedőlakkal a tökéletes csillogásért

Minőségi fedőlakk

A körömépítésnek számos fontos fázisa van. Az utolsó azonban elengedhetetlen, ami a fedőlakk felvitelét képezi. A körmök eme lakk nélkül is szépen mutatnak, azonban a csillogást és a tökéletes felszínt ez adja meg. Manapság nagyon divatosak mind a csillogó, mind pedig a matt felületek.

A kettő kombinációja is népszerű, hiszen remek kontrasztot hoz létre. A csillogó, tükörfényes körmök megunhatatlanok a szalonok vendégeinek körében, ezért az úgynevezett fényzselé felvitele szinte kötelező.

A boltok polcain manapság számos kiváló fedőlakk márkák sorakoznak, amelyek mind-mind arra hivatottak, hogy a precízen elkészített manikűr kifogástalanul ragyogjon.

A gellakk.com webáruházban többféle gyártó termékeiből választhatnak a vásárlók. Ezek között találunk levegőn száradó, fixálás-mentes és UV világító zseléket is. Egy jól megválasztott fedőlakk segítségével tükörfényes réteget érhetünk el, ami a körmöknek tartós csillogást biztosít. A kínálatban találunk sűrűbb és hígabb állagú termékeket, azonban mindegyikkel roppant könnyű dolgozni, mert kiválóan terülnek.