Hasznos társ a kókuszzsír

Kókuszolaj

Figyeljünk oda a mindennapjaink több fontos részletére, hogy mindig teljes és boldog életet élhessünk! Az ember hajlamos számos dolgot elhanyagolni és csak akkor kap észbe, amikor már azok elvesztek. Ilyen többek között az egészség. A modern táplálkozás szinte teljesen kiürült vitaminokban és ásványi anyagokban, de ezeket visszahozhatjuk a kókuszzsír rendszeres alkalmazásával is.

Természetesen nem elegendő csak ezt az alapanyagot felhasználni, viszont kezdetnek nagyon is megteszi. Rendkívül sok szörnyűséget hallhattunk a hagyományos zsiradékokról, hogy azok mennyire károsak a szervezetünkre. A kulcs mindig a megfelelő mennyiség és a mértékletesség.

A kókuszzsír teljesen növény alapú, amit a jól ismert déli gyümölcsnek a kipréselt húsából nyernek ki, arra alkalmas eljárással. A különböző diéták és a paleolit életmód kedvelői jól ismerik és gyakran használják. Ha mi magunk is bele akarunk vágni egy hasonló kúrasorozatba vagy csak igyekszünk elmozdulni az újdonságok és egészséges életmód felé, akkor a kókuszzsír hasznos társunk lesz ebben.