Informálódjon rólunk az Olajág Otthonok weboldalán!

Olajág Otthonok

Az Olajág Otthonok azért jöttek létre, hogy szebbé, jobbá tegyük az idősek életét azáltal, hogy egy olyan közösségben élhetnek, ahol jól érzik magukat, mindig van társaságuk és elfoglaltságot is mindennap találhatnak maguknak. A www.olajagotthonok.hu oldalon lehet bővebben olvasni rólunk, ahol részletesen be vannak mutatva a szolgáltatásaink és a különböző helyszíneken lévő idősotthonok is.

Ha valaki ellátogat a weboldalra, akkor meggyőződhet, hogy nem átlagos idősek otthonát működtetünk és egyáltalán semmi közünk azokhoz a szolgáltatókhoz, amelyektől oly sokan rettegnek. Ide nem azok kerülnek, akikkel nem törődik a családja.

A legtöbben önszántukból jönnek, mert hallottak, olvastak rólunk és biztosak benne, hogy jó helyük lesz nálunk. Hiszen soha nem lesznek magányosak, mindig lesz friss étel az asztalon, tiszta ruha és ágynemű, ráadásul számos tevékenységben, rendezvényen vehetnek részt. Akár utazásokra is feliratkozhatnak, hogy olyan helyeket fedezhessenek fel, amiket fiatal korukban nem volt alkalmuk.

Print Friendly, PDF & Email