A jó klíma még párátlanít is

Klíma

Kétségtelenül az a klímaberendezés nevezhető jónak, amelyik szinte mindent automatikusan csinál a benne található érzékelőknek és egyéb kütyüknek köszönhetően. Nincs ez másképp a Daewo DSB-F1877ELH-NV inverteres split klíma modellnél sem, amelyik nem csupán Magyarországon, de számos más országban is igen kedvelt.

Ez teljesen érthető, ugyanis a berendezés keveset fogyaszt a nagy teljesítmény mellett, több évig hűen szolgál és a karbantartással sem kell bajlódni. Ennél megfigyelhető az is, hogy adott a manuálisan állítható függőleges légterelés. A klíma beltéri egységén kézzel be lehet állítani a levegő függőleges kiáramlásának irányát. Miért is jó ez?

Ezáltal megakadályozható a huzatérzet kialakítása, amire igen sokan érzékenyek, kortól függetlenül. A jó klíma ezen kívül rendelkezik párátlanító üzemmóddal is. Amikor a lakásban túlságosan magas a páratartalom, akkor a szerkezet túlhűtése nélkül oldja meg a párátlanítást. Ezáltal nem kell még egy párátlanító készülékre is költsön a lakástulajdonos. Emiatt is lett annyira felkapott ez az inverteres split légkondi.