A méregtelenítés felér egy önsanyargatással?

Méregtelenítő kúra

Időnként minden szervezet elfáradni látszik, a toxinokat pedig érdemes kiküszöbölni a szervezetből. A méregtelenítés jelei és méregtelenítő tippek otthonra nem mindenki számára világosak.

Tulajdonképpen mozgás által is méregtelenítést végez a szervezet, ugyanis az izzadság által olyan anyagok távoznak a testből, amelyekre a szervezetnek nincs szüksége. A kiválasztás során is ugyanez történik. Egyes méreganyagok azonban mélyebben megragadnak és ezektől nehezen lehet megszabadulni. A méregtelenítő tippek közé különféle léböjtök is beletartoznak, azonban a legokosabb döntés az, ha huzamosabb ideig az ember csakis az egészségéhez hozzájáruló anyagokat visz be.

Ezek közé tartoznak a rostok, a fehérje, a zöldségek, a gyümölcsök, a különféle magvak, az egészséges zsiradékok. A finomított szénhidrátoknak búcsút kell inteni.Természetesen, nem szükséges a testet a végtelenségig ostorozni és az ízlelőbimbók számára kellemes élményeket nyújtó ételeket megvonni, azonban ezeket jelentősen vissza kell szorítani, hiszen az étel olyan, mint az autók számára az üzemanyag.