Otto Bock kerekesszék változtatható paraméterekkel

Otto Bock kerekesszék

A kiváló minőségű gyógyászati segédeszközök egyik ismérve, hogy roppant sokoldalúak és praktikusak. Az Otto Bock kerekesszék könnyű alumíniumból lett megalkotva, így egyszerű a vele való közlekedés. A szóban forgó szék kerekei néhány szimpla mozdulattal elmozdíthatóak.

Természetesen azok a gyárilag beállított paraméterek, amelyekkel a termék a boltokba került, könnyen variálhatóak a személyes igények szerint, így az ülés magassága, mélysége és dőlésszöge is a beteg egyéni alkatára igazítható. A deréktámasszal felszerelt háttámla lehetővé teszi a minél kényelmesebb használatot, amihez a kifordítható lábtartó is nagyban hozzájárul.

Ha a körülmények azt kívánják, az Otto Bock kerekesszéket néhány egyszerű mozdulattal összecsukhatja, így téve lehetővé a kis helyeken való tárolását. Az Otto Bock kerekesszék két típusban, kerék-hátrahelyező adapterrel és anélkül érhető el a kínálatból. Az ezüstmetál színű gyógyászati segédeszköz pár munkanapon belül a vásárló által kijelölt pontra érkezik meg házhozszállítással.