Táplálkozás

Krill olajt a család minden tagjának!

Krill olaj eu

Krill olaj eu

Az Omega-3 zsírsavak fontosságáról már az emberek nagy többsége tud és él is vele. A krillolaj.eu weboldalon kínált legújabb generációs, antarktiszi krill rák olajában ez az esszenciális zsírsav egyedülálló módon foszfolipid formában van jelen. Ez azt jelenti, hogy szervezetünk azonnal képes hasznosítani, míg a hagyományos halolajban lévőt, triglicerid formája miatt sajnos nem. Asztaxantint tartalmaz, ami a világ egyik legerősebb antioxidáns vegyülete.
Olvasd Tovább

Lehet hatékony az olcsó fehérje?

Olcsó fehérje

A szervezetünkben jelentkező hiányállapot nemcsak azért alakul ki, mert nem fogyasztjuk el a tápanyagokat, hanem azért, mert nem szívódnak fel kellőképpen.

Az olcsó fehérje formulák esetében is hasonló a helyzet, de nem az ár határozza meg a hatékonyságát. A sporttapszer.shop.hu oldalon található termékek kedvező ajánlatokkal várják a vásárlókat. A proteinekkel kapcsolatban az összetételek hatékonyságról árulkodnak, ugyanis nemcsak aminosavakat és fehérjéket tartalmaznak, hanem olyan anyagokat is, amelyek segítik a felszívódást. Olvasd Tovább

Ezért nem megy a diéta életmód váltás nélkül!

Elérhető célok

Korunk egyik legnagyobb problémája az elhízás, ami egyre gyakoribb már a fiatalok, sőt, a gyerekek között is. Egy bizonyos pontig az ember nem szokott különös figyelmet fordítani rá, de egy idő után már nemcsak esztétikai gondot jelent, hanem a közérzetre, egészségre is rossz hatással van, így sokan megpróbálnak lefogyni.

Az Intenset diéta az egyike azoknak a módszereknek, amelyek jó eredményt hozhatnak, persze annak, aki lelkiismeretesen csinálja. Miben más, mint a legtöbb fogyókúrás program? Olvasd Tovább

A méregtelenítés felér egy önsanyargatással?

Méregtelenítő tippek otthonra

Időnként minden szervezet elfáradni látszik, a toxinokat pedig érdemes kiküszöbölni a szervezetből. A méregtelenítés jelei és méregtelenítő tippek otthonra nem mindenki számára világosak.

Tulajdonképpen mozgás által is méregtelenítést végez a szervezet, ugyanis az izzadság által olyan anyagok távoznak a testből, amelyekre nincs szükség. A kiválasztás során is ugyanez történik. Egyesek azonban mélyebben megragadnak, és nehezen lehet ezektől megszabadulni. Olvasd Tovább

A veseelégtelenség kezelése odafigyeléssel jár

Veseelégtelenség okai

A problémából, ha nincs időben kezelve, komolyabb szövődmény is kialakulhat. A krónikus és akut veseelégtelenség okai és gyógyítás többféle lehet.

A veseelégtelenség esetén a szervek képtelenek kiszűrni a méreganyagokat a vérből, ezáltal azok felhalmozódnak a szervezetben. Ilyenkor a test elektrolit egyensúlya megbomlik, ennek pedig súlyos következményei lehetnek. A veseelégtelenség tünetei a következők: hányinger, étvágytalanság, magas vérnyomás, deréktáji fájdalom, vizeletmennyiség csökkenése, agyi ödéma. Olvasd Tovább

A helyes fogyókúra eredményes

Fogyókúrázzon egészségesen!

A médiából ömlenek az egészséges táplálkozásról szóló cikkek, hírek. A fogyókúra különböző fajtáiról nap mint nap hallani. De valójában kinek és mikor van rá szüksége? Gyakorta olyanok is belekezdenek, akiknek egyébként normális a testsúlyuk.

Nem tanácsos csak úgy egyik-másikba belevágni csupán azért, mert egy híresség azt reklámozza, hogy több kilót leadott a különböző csodaszereknek köszönhetően. A fogyókúra elkezdését érdemes egy szakemberrel megvitatni. Mérjük fel a szervezetünk szükségleteit.

Olvasd Tovább

Remek ízek a húspác révén

Húspác

Húspác

Ha valaki a húst csak önmagában megsüti, akkor nem várhatja el, hogy az íz ideális lesz. Mindenképp szükség van a húspác, só, bizonyos fűszerek és egyéb produktumok együtteséhez annak érdekében, hogy a végeredmény valóban tökéletes legyen és ne csak az találja ízletesnek, aki elkészítette, hanem a vendégsereg is.

Nyilvánvalóan nem mindegy, hogy az ember milyen húspác mellett dönt. Lehet ezt otthon is elkészíteni, de a siker csak akkor adott, ha hozzáértő végzi el a keverést, vagyis a hozzávalók adagolását és a teljes elkészítést. Olvasd Tovább

Egyedi és ízletes hidegtál Debrecenben

Hidegtál Debrecen

Hidegtál Debrecen

Mindenki szereti a finomságokat, de valljuk be, hogy egy idő után már unalmassá válnak ugyanazok az ételek. A hidegtálak képezik a leggyakoribb példát erre, hiszen akármilyen eseményről is van szó, a kaszinótojás és némi zöldség jelenti a fő kínálatot.

Ha szeretne emlékezetesebb falatokat kínálni a vendégeknek, akkor a hidegtál Debrecen üzletében jelenti az egyik kitűnő választást. Az ízletes, ínycsiklandozó spanyol, olasz vagy magyar sonkák nem hiányozhatnak a felhozatalból, de természetesen egyéb finom falatok is a tálra kerülnek. Olvasd Tovább

Tavasszal már elkezdhető az alakformálás otthon

alakformálás otthon

alakformálás otthon

Nyárra mindenki csúcsformában szeretne lenni, így nem is csoda, ha már kora tavasszal megkezdődik a fogyókúrás időszak és mindenki csinosodni akar. Ha gyors eredményt szeretnénk elérni, akkor nemcsak az étkezésre kell figyelni, hanem arra is, hogy rendszeresen mozogjunk. Az alakformálás otthon bármikor elkezdhető, ám arra mindig figyeljünk, hogy a heti 4-5 edzés mindenképpen legyen meg! Alapszabálynak tekinthető, hogy két edzésnap után kötelező beiktatni egy pihenőnapot, amikor a szervezetnek van ideje regenerálódni.
Olvasd Tovább

Miben tud segíteni a Scitec Nutrition?

Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

Kár lenne tagadnunk, hogy a huszonegyedik században bizony hatalmas szerepet játszik a kinézet. Ma már nemcsak a tízen- és huszonéves személyek számára fontos a külső, hanem bizony kimondatlan társadalmi elvárás lett, hogy mindenki ügyeljen a kinézetére, kortól függetlenül.

A Scitec Nutrition ezért döntött úgy, hogy piacra dob néhány olyan terméket, amelyek segítségével szinte bárki közelebb kerülhet az általa kívánt ideálhoz. Olvasd Tovább