Védőital ballonos ásványvízzel és vízadagolóval

Védőital ballonos ásványvízzel
Védőital ballonos ásványvízzel

A napi szükséges folyadékbevitelt a legjobb friss és egészséges vízzel megoldani. Nem csak azokon a helyeken érdemes a védőital biztosítását vízadagolóval és ballonos ásványvízzel megoldani, ahol az kötelező, hanem mindenütt, ahol sokan megfordulnak.


A ballonos ásványvíz és a vízadagoló automata ma már nem elérhetetlen luxus. Jó lenne ha egyre több helyen, munkahelyeken, bevásárló központokban, orvosi várókban – és a háztartásokban is – könnyen elérhető lenne az egészséges ásványvíz.

A Reginaqua Kft a ballonos Szentkirályi ásványvíz kizárólagos forgalmazója, és természetesen vízautomaták kihelyezésével is foglalkozik. Vízadagolói hideg és meleg vizet is tudnak adni. Télen tökéletes, hiszen könnyen és gyorsan készíthető vele védőitalként forró tea, nyáron viszont egyenletesen hűs, akár szénsavas vizet is lehet belőle engedni. A víz akkor jó, ha finom, és jólesik annak, aki kortyolja. A Szentkirályi ásvá

nyvízre ez mindig igaz. Folyamatosan ellenőrzött, kiváló minőségű, ásványi anyag tartalma ideális a szervezet számára, és jó ízű. A Reginaqua Kft házhozszállítással az ország egész területén biztosítja ballonos víz formájában. A ballonos ásványvíz fogyasztása mellett nem keletkezik hulladék sem.