Infraszauna az emberi szervezet javára

Infraszauna kabin

Földünk már egy ideje nem olyan biztonságos és tiszta, mint amennyire arra az emberi szervezetnek szüksége lenne. A környezetünkből, a levegőből, a vízből, még az élelmiszerekből is észrevétlenül, folyamatosan káros anyagok jutnak a testünkbe. A méregtelenítés ezért nagyon fontos, amelyben akár egy infraszauna is hatékony segítséget jelenthet.

Az infraszauna ugyanis, a napsütést hozza el otthonunkba, természetesen a káros ultraibolya sugárzás nélkül. A magas hőmérséklet, amely pillanatok alatt a legmélyebb szövetekig hatol, nagyfokú verejtékezést idéz elő, rövid idő alatt. Az intenzív izzadással pedig szervezetünkből könnyebben tudnak távozni a salakanyagok.

A veszélyes, egészségünket károsan befolyásoló anyagoknak, az infraszauna rendszeres használata mellett nincs ideje felszívódni. Emiatt és mert az immunrendszerünket is edzi, jóval kisebb lesz az esély a súlyos megbetegedésekre. Az egész világot sajnos nem tudjuk megváltoztatni, a saját környezetünkben azonban, megtehetünk mindent annak érdekében, hogy egészségesek maradjunk.