Fejér megye

Fejér megye

Fejér megye wellness ajánlatai

Fejér megye wellness ajánlatai

Fejér megye wellness ajánlatai

Wellness központok Székesfehérváron és környékén is találhatóak. Aki szeretne kikapcsolódni és ehhez minőségi szolgáltatásokra van szüksége, akkor érdemes ellátogatnia a móri Hétkúti Wellness hotelbe. Itt szauna, konditerem, gyógyászat várja a vendégeket. Nagyon népszerű a masszázs és a szolárium is. A szolgáltatások között találunk fedett uszodát is, valamint gyermekmedencét. A Fejér megye wellness lehetőségek közül nem szabad kifelejteni a Velence Resort & Spa ajánlatait sem! Közvetlenül a tó mellett található, kényelmesen megközelíthető távolságra. A csodálatos kilátásnak köszönhetően, sokan jönnek ide. Élményfürdő is található a szálloda mellett, ahol az egész család kellemesen fogja magát érezni.
Olvasd Tovább

Fejér megye természetbarát szövetsége

Fejér megye természetbarát szövetsége

Fejér megye természetbarát szövetsége

A székesfehérvári természetbarát szövetség több mint tíz éve alakult meg. Célja az, hogy az egészséges életmódot megismertesse az embereket és ezt terjessze. Felkelti a természetjárás iránti igényt. Növeli a természet bejárására bekapcsolódó személyek számát. Ösztönző hatással van egyéb szervezetek megalakulására is. A Fejér megye természetbarát szövetség továbbképzéseket, versenyeket és tanfolyamokat szervez. Odafigyel a környezet- és természetvédelemre. Bővíti a már meglévő turistautakat. Különböző kiadványokat készít. A szervezet különböző minősítéssel látja el a rendszeres sportjellegű természetjárókat. Olvasd Tovább

Üdvözöljük Fejér megye honlapján!

Fejér megye

Fejér megye

Dunántúl legszebb környékének és legváltozatosabb területével rendelkező megyéjének számít Fejér. Alföld, dombság, hegység és még tó is található a megyében. Történelmét tekintve szinte húsz ezer évet mehetünk vissza az időben, hiszen az első leletek a neolitikumból származnak. A megye központja Székesfehérvár lett, amit még Géza fejedelem alapított. Székesfehérvár Fejér megye központi helyszínévé vált, hiszen számtalan magyar király koronázási és temetkezési városává nőtte ki magát.
Olvasd Tovább