Roppant népszerű a tea

Egy csésze tea

Egy csésze tea

Az egészségmegőrzést illetően, számos ital lehet mellett dönteni, azonban van egy, amelyik megannyi országban az egyik legkedveltebbnek bizonyul. Természetesen a tea jut eszébe mindenkinek, amelyik a tradicionálisnak nevezhető nálunk is, nemcsak az előállító, fogyasztó országokban. Rengeteg isszák a teát még úgy is, hogy pontosan nem tudják, honnan ered.

A tea, a teacserje szárított rügyeiből vagy annak a leveleiből elkészített főzetet takarja. Ezzel a névvel lehet illetni azokat a nedűket, amelyek bár tealeveleket nem tartalmaznak, más szárított növényekre, fűszerekre és gyümölcsökre alapulnak. Ilyenek például a gyümölcsös filterek, de a gyógynövény forrázatok is.

Hazánkban temérdek fajta tea vehető meg, a gyengébb minőségűektől egészen a valóban színvonalas típusúakig. A nívós változatokat évek óta forgalmazza az ínyenc klienseknek a www.teahaz-ajandek.hu weboldalon fellelhető online áruház. Ez a cég pontosan tudja, mit jelent a valódi, sokak által kedvelt ízletes ital. Válogasson kedvére és fogyassza napi rendszereséggel!

Print Friendly, PDF & Email