Himalája sószappan puha habbal

Himalája sószappan

Himalája sószappan

A nőknek igen nagy hangsúlyt kell helyezniük az arctisztításra, ha azt szeretnék, hogy sokáig szép maradjon a bőrük. Azonban az sem mindegy, milyen kozmetikummal történik az ápolás.

Például a L’amia Natura Shop készletében lévő Himalája sószappan nem okoz majd csalódást, a kiváló hatóanyagainak köszönhetően. A tőszegiszap gondoskodik a megfelelő habzásról, éppen ezért a lehető legnagyobb hatásfokon történik a tisztítás.

A Himalája sószappanban több mint nyolcvan különféle ásványi anyag van, amelyek révén képes élettel telivé tenni a bőrt. A gyulladáscsökkentő hatásnak köszönhetően mérséklődik a pattanások és a mitesszerek száma. A keringés élénkülésének hála pedig gyorsabbá válhat a méreganyagok kiürülése is.

A Himalája sószappan nem tartalmaz szintetikus összetevőket és színezékeket sem, tehát teljesen biztonságos a használata. A legújabb előírásoknak megfelelően parabén sincs a készítményben. Az összetevők pontos listája fel van tüntetve a L’amia Natura Shop oldalán. A vásárlók innen tájékozódhatnak a rendelés leadása előtt.

Print Friendly, PDF & Email