Ajándék

Személyre szóló ajándékkal tuti a siker

Személyre szóló ajándék

Személyre szóló ajándék

Az ajándékozás kérdése szinte minden hónapban napirendre kerülhet bármelyik családban, hiszen ma egy születésnap, holnap névnap, utána pedig valamilyen nagyobb ünnep színesíti az életet.

Ezzel együtt pedig jön a kikerülhetetlen „mit is adjunk?” kérdés, amire a válasz egyszerűbb, mint hinné, ha valamilyen személyre szóló ajándék mellett dönt. Az előbbi linken dísztárgyakat és más, felettébb hasznos dolgot fog találni, így kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt.

Olvasd Tovább

Kreatív és praktikus a termosz reklámajándék

Termosz reklámajándék

A tökéletes termékek megtalálása nem kis fejtörést okoz a marketingeseknek, hiszen egyszerre kell praktikusnak és kreatívnak lenni, méghozzá úgy, hogy ne legyen sablonos.

A termosz reklámajándék éppen ezért lehet tökéletes választás, hiszen a fenti igényeket bőven kielégíti, sőt, még többet is. Gondoljon csak bele! Biztosan napi szinten lesz használva, hiszen a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása mindenkinek fontos.

Olvasd Tovább

Búcsúajándék kollégáknak a nyugdíjba vonulásukra

Ha kellene néhány jó búcsúajándék kollégáknak

A tudomására jutott, hogy egyik kedves kollégája hamarosan elhagyja a céget, ahol több évig együtt dolgoztak, mert munkahelyet szeretne változtatni, vagy esetleg elérkezett a nyugdíjba vonulás ideje?

Akkor mindenképpen meg kell őt ajándékoznia valamivel, ami Önre, és az együtt ledolgozott évekre fogja emlékeztetni. A búcsúajándék kollégáknak persze nemcsak ilyenkor jár, azonban ebben az esetben kötelező! Olvasd Tovább