Egészségügyi kockázat nélküli gerincvizsgálat

Derékfájás

Derékfájás

Akinek valamilyen egészségügyi problémája van, szeretné, ha minél hamarabb megoldódna, illetve a megoldás útjára tudna lépni. Enne egyik fontos állomása a megfelelő diagnosztika. Manapság már olyan berendezések vannak, amelyekkel gyorsan és egyszerűen kideríthető hol a baj forrása.

Ez a gerincvizsgálat esetében is így van, hiszen rendelőnkben egy olyan egyedülálló készülék áll a rendelkezésünkre, amellyel egyszerű felderíteni, hogy mi is okozhatja a gondot.

A gerinccsigolyák tövisnyúlványain húzzuk végig a vizsgálót, amelynek következtében a monitoron azonnal kirajzolódnak a háromdimenziós csigolyák. Ez a fajta gerincvizsgálat során semmilyen sugárzás, illetve egyéb mellékhatás nincs.

Hat éves kortól elvégezhető és teljesen fájdalommentes, aminek kimondottan örülnek pácienseink, hiszen valószínűleg mindennapjainkban gyakran jelen van a fájdalom. Egy előre egyeztetett időpontban érkezik minden kliensünk, így a várakozási idő minimális, a gerincvizsgálat pedig gyors. Az eredmény azonnal megjelenik a monitoron, így szakértőnk helyben ki is tudja elemezni.

Print Friendly, PDF & Email